Публікація

Експерт УГСПЛ взяв участь у тренінгу для поліцейських Луганщини

«Громадська безпека та соціальна згуртованість» – ці слова стали провідними у тренінгу для поліцейських Луганщини, організованому 30 серпня 2018 у Сєвєродонецьку ПРООН та Харківським інститутом соціальних досліджень (ХІСД) за участі експерта-поліцеїста УГСПЛ Олега Мартиненка.

Одноденний тренінг мав на меті орієнтувати працівників поліції превенції та фахівців з комунікації – як саме вибудовувати стратегію роботи у разі деокупації нових населених пунктів? Які криміногенні проблеми постануть перед місцевими громадами та поліцією? Якими можуть бути підходи в роботі з населенням, постраждалим від конфлікту та російської пропаганди?

У фокусі презентації Олега Мартиненка були підходи та принципи, що запроваджуються УГСПЛ вже три роки поспіль – правосуддя перехідного періоду як елемент розвитку пост-конфліктного суспільства, реформа сектору безпеки, відновлення прав жертв збройного конфлікту. Не завадили й практичні вправи з комунікації, адже неупереджене та відкрите спілкування з місцевими громадами є першим кроком у встановленні довіри пересічних громадян із представниками влади.

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: