Публікація

До Львівщини завітала мандрівна освітня виставка «Кожен має право знати свої права»

9 та 10 березня в смт Івано-Франкове Яворівського району Львівської області вперше пройшов семінар з підготовки гідів мандрівної освітньої виставки «Кожен має право знати свої права»

Базою для заходу стала Івано-Франківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів ім. Івана Франка.

IMG_0953

IMG_0951

Учасниками семінару були 18 учнів та учениць, викладачів та викладачок Івано-Франківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. Івана Франка та Художнього професійно-технічного училища ім. Йосипа Станька. Протягом двох тижнів вони стануть гідами виставкою не лише в своєму населеному пункті, а й по всьому Яворівському району. Гіди спробують себе також у ролі модераторів на дискусійному майданчику для своїх однолітків, який буде працювати під час роботи виставки.

IMG_0873

IMG_0936

IMG_0937

IMG_0935

Всеукраїнська освітня програма «Розуміємо права людини»

Мандрівна освітня виставка «Кожен має право знати свої права» була розроблена у 2011 році громадською організацією-членом УГСПЛ http://helsinki.org.ua/ MART http://mart-ngo.org.ua/ua за підтримки Міжнародного фонду “Відродження” http://www.irf.ua/i з використанням матеріалів експертів і в рамках плану дій Всеукраїнської освітньої програми “Розуміємо права людини” http://edu.helsinki.org.ua/, як один із кроків реагування на необхідність системного підходу до навчання правам людини. Це дає можливість використовувати зазначені продукти в якості допоміжних матеріалів для навчання, стимулювати дискусію навколо проблем прав людини.

Всеукраїнський тур мандрівної освітньої виставки «Кожен має право знати свої права» організовано програмою USAID «Права людини в дії», яка впроваджується Українською Гельсінською спілкою з прав людини в рамках Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини»

Американський народ, через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), надає економічну та гуманітарну допомогу по всьому світу понад 50 років. В Україні допомога USAID надається у таких сферах як: економічний розвиток, демократія та управління, охорона здоров’я і соціальний сектор. Починаючи з 1992 р., Агентство США з міжнародного розвитку надало Україні технічну та гуманітарну допомогу на суму 1,8 мільярда доларів. Детальнішу інформацію про програми USAID в Україні можна отримати на офіційному веб-сайті USAID http://ukraine.usaid.gov та сторінці у Facebook https://www.facebook.com/USAIDUkraine.

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: