Публікація

Для термінового розповсюдження! Міліція збирається затримати людину, яка пікетує Епіцентр в Макієвці

Олексій Тарасов, незадоволений тим, що в макіївському торговому центрі "Епіцентр" йому продали неякісний товар і продавець відмовляється вирішити цю проблему, вийшов на пікет з плакатом "Эпицентр торгует браком ". Прямо зараз він знаходиться на вулиці перед торговим центром, Біля нього знаходяться кілька міліціонерів, які протягом деякого часу спостерігають за подіями, не втручаючись в них. Однак працівники "Епіцентру" саме в цей момент пишуть заяву, як вони стверджують, про загрозу життю і безпеці.

Аркадій Бущенко розмовляв з одним із працівників міліції, який сказав, що якщо вони отримають таку заяву, то затримають Олексія Тарасова, не вникаючи в те, що зміст заяви абсолютно суперечить тому, що вони спостерігають. Хоча Олексій має при собі посвідчення водія, адвокату не вдалося переконати працівника міліції, що цей документ підтверджує його особистість, а також що затримання людини на підставі голослівного заяви буде незаконним.

Олексію реально загрожує затримання під надуманим приводом, надуманість якого розуміють і працівники міліції, які присутні на місця. Насправді людину збираються затримати за висловлення думки.

Телефон, за яким можна зв’язатися з Олексієм Тарасовим 0958170804.

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: