Публікація

Діяльність Комітетів Верховної Ради України з 11 по 14 листопада

Пропонуємо стислий огляд законопроектів щодо прав людини, які будуть розглядатися Комітетами Верховної Ради України з 11 по 14 листопада.

Якщо маєте пропозиції чи зауваження до вказаних законопроектів просимо надсилати їх на адресу РУПОРу. Ми передамо їх до відповідного Комітету з метою їх врахування при розгляді.

За інформацієї Головного організаційного управління парламенту Комітетами на своїх засіданнях будуть розглянуті:

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ПРАВОВОЇ ПОЛІТИКИ

11 листопада, о 15.00

Про проект Закону про застосування російської мови в Україні (р.№2457, н.д.В.Мироненко та ін.).

Про проект Постанови про затвердження Завдань Національної програми інформатизації на 2003-2005 роки (р.№4007, КМУ).

Про Програму завдань (робіт) з інформатизації на 2003 бюджетний рік.

12 листопада, об 11.00

Про проект Закону про Єдиний реєстр персональних даних (р.№4002, н.д.Л.Кириченко, В.Хара, В.Онопенко).

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ДЕРЖАВНОГО БУДІВНИЦТВА ТА МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

12 листопада

Про проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо посилення гарантій права громадян України на свободу пересування (р.№3218, н.д.Д.Жванія).

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я, МАТЕРИНСТВА ТА ДИТИНСТВА

12 листопада

Про проект Закону про внесення змін до Закону України “Про трансплантацію органів та інших анатомічних матеріалів людини” (щодо вилучення органів) (р.№3510, н.д.Т.Бахтеєва).

Про проект Закону про внесення змін і доповнень до Закону України “Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи” (щодо визначення категорії осіб) (р.№4148, н.д.Є.Гірник, О.Тягнибок).

Про проект Закону про внесення змін до Закону України “Про відпустки” (щодо дітей, хворих на цукровий діабет) (р.№4044, н.д.В.Горбачов).

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ЗЕМЕЛЬНИХ ВІДНОСИН

11 листопада

Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо узгодження норм земельного законодавства) (р.№2608, друге читання).

Про проект Закону про внесення змін до Земельного кодексу України (щодо права власності на землі сільськогосподарського призначення) (р.№3006, н.д.О.Ткаченко та ін.).

Про проект Закону про гуманне ставлення до тварин (р.№3175-1, н.д.О.Голуб).

КОМІТЕТ У ЗАКОРДОННИХ СПРАВАХ

12 листопада

Про проект Закону про внесення змін до Закону України “Про громадянство України” (р.№4192, н.д.Г.Удовенко).

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ БОРОТЬБИ З

ОРГАНІЗОВАНОЮ ЗЛОЧИННІСТЮ І КОРУПЦІЄЮ

 (м. Сімферополь, вул. Київська, 115, Кримський республіканський палац культури профспілок, об 11.00, виїзне засідання)

12 листопада

Про стан виконання законодавства про боротьбу з корупцією і організованою злочинністю правоохоронними та державними органами в Автономній Республіці Крим і у м. Севастополі.

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ПРАВ ЛЮДИНИ, НАЦІОНАЛЬНИХ МЕНШИН І МІЖНАЦІОНАЛЬНИХ ВІДНОСИН

11 листопада, о 16.00

Про проект Закону про внесення змін до Закону України “Про Державний реєстр фізичних осіб – платників податків та інших обов’язкових платежів” (щодо права відмовлятись від ідентифікаційного номера) (р.№3711. н.д.Б.Беспалий, В.Бондаренко).

Про проект Закону про внесення змін до Закону України “Про Державний реєстр фізичних осіб – платників податків та інших обов’язкових платежів” (р.№3711-1, н.д.В.Майстришин та ін.).

12 листопада, о 10.00

Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з прийняттям Цивільного та Сімейного кодексів України (р.№3630, н.д.С.Косінов).

Про проект Закону про внесення змін до Сімейного кодексу України (щодо узгодження норм з положеннями Цивільного кодексу) (р.№4151, КМУ).

13 листопада, о 10.00

Про проект Закону про внесення змін до Кримінального кодексу України (щодо торгівлі людьми) (р.№4179, н.д.Г.Буйко, В.Стретович).

Про проект Закону про внесення змін до Закону України “Про охорону дитинства” (щодо усиновлення дітей) (р.№4258, н.д.С.Косінов та ін.).

Про проект Закону про внесення змін до Кримінального кодексу України (щодо відповідальності за торгівлю людьми та за втягнення у заняття проституцією) (р.№4280, КМУ).

14 листопада, о 10.00

Про проект Закону про внесення доповнення до статті 279 Кримінального кодексу України (щодо відповідальності за блокування транспортних комунікацій) (р.№3091, н.д.Г.Крючков, В.Зубов).

 Секретаріат Ради українських правозахисних організацій

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: