Публікація

Держслужбовці вчились євро-інтеграційним процесам

26 січня Українська Гельсінська спілка з прав людини разом з ГО „Центр досліджень регіональної політики” (м. Суми) за фінансової підтримки Міжнародного фонду „Відродження” провела тренінговий курс з питань головних пріоритетів євро-інтеграційних процесів України у розрізі Плану дій Україна – ЄС в сфері прав людини для державних службовців відділів внутрішньої політики районних адміністрацій Сумської області .

Тренінг включав в себе загальну інформацію щодо ЄС: принципи створення і функціонування, органи ЄС, умови вступу країн до ЄС, Копенгагенські критерії, Україна – ЄС – загальний огляд співробітництва у сфері прав людини, план дій Україна – ЄС: завдання та вирішення проблем у сфері прав людини та два практичні модулі:

–  Право на мирні зібрання, який провів Володимир Чемерис, Член Правління УГСПЛ та Інституту „Республіка”,

–  Свобода доступу до інформації, який провів Андрій Тарнарутський, Виконавчий директор Центру досліджень регіональної політики.

Тренінг пройшли державні службовці відділів внутрішньої політики 17 районних державних адміністрацій Сумської області. По закінченню тренінгового курсу всі учасники отримали посібники з тренінгового курсу, розроблений експертами Української Гельсінської спілки з прав людини.

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: