Публікація

Члени громадської ради МВС України із забезпечення прав людини звернулися з відкритим листом до Могильова

До Вас як до Міністра та Співголови Громадської Ради неодноразово зверталися члени Громадської Ради МВС України із забезпечення прав людини в діяльності органів внутрішніх справ України  з проханням призначити дату проведення чергового засідання Громадської Ради.

Минуло вже півроку із дати останнього засідання Громадської Ради, яке відбулося 10 грудня 2009 року в День захисту прав людини.

З того дня накопичилася купа питань, які мають бути розглянуті на засіданні Громадської Ради. Це й затвердження Рекомендацій Громадських слухань щодо стану дотримання прав людини, які відбулися в жовтні 2009 року, проблеми ліквідації Управління моніторингу дотримання прав людини в діяльності внутрішні х справ, й порушення прав громадян на мирні зібрання, які спостерігаються за останні місяці, й наміри ввести в залізничні квитки паспортні дані громадян, що суперечить праву на приватність, й розвиток подальшої  співпраці громадських та міжнародних організацій з Міністерством внутрішніх справ України щодо дотримання прав людини.

Однак ми не отримали жодної відповіді на наші листи, що фактично паралізує співпрацю громадських організацій та органів внутрішніх справ, унеможливлює втілення в життя принципів громадського контролю за діяльністю ОВС. Оскільки Ви не віповідали на наші листи, надіслані Вам особисто, звертаємося до Вас з відкритим листом і просимо призначити дату чергового засідання Громадської Ради МВС України із забезпечення прав людини, узгодивши її та порядок денний з членами Ради від громадськості.

 

Члени Громадської Ради МВС України із забезпечення прав людини.

10 червня 2010 року

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: