Публікація

Через есе з прав людини до Лондону

Нагородою за перемогу в Конкурсі є однотижневий навчальний візит до Лондону із покриттям всіх витрат його організаторами. Переможцеві(ниці) буде надана можливість відвідати суди та юридичні установи Великої Британії, та зустрітись з британськими юристами. Під час візиту переможець(ниця) Конкурсу може бути запрошений(на) прочитати коротку лекцію на основі власного есе членам Британсько-української правничої асоціації та іншим особам.

Роботи друкуються українською мовою та не повинні перевищувати 5000 слів.

Есе повинно містити посилання на усі деталізовані дані нормативних документів та інших джерел інформації, використаних учасником(цею) Конкурсу.

Роботи надсилаються до уваги п. Олексія Левенця, партнера юридичної фірми „Кравець та Левенець” до 12 січня 2005 року по телефону в Києві 2537227 або електронною поштою [email protected]

Організатори мають право публікувати та перевидавати есе, у будь-який час, в повному обсязі або частково без отримання дозволу на це учасника(ці) Конкурсу та без будь-якої плати за таку публікацію чи перевидання. Усі роботи, надіслані на зазначену адресу допускаються до участі в Конкурсі, але вони не повертаються.

Організатори не гарантують збереження есе та радять конкурсантам(кам) зберігати його копію до проголошення результатів Конкурсу.

РУПОР

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: