Публікація

Адвоката Тетяну Монтян на 2 години закрили у Подільському райвідділі міліції за спробу потрапити до клієнтки, яку катували

Тетяну Монтян близько 16:00 закрили в Подільському "обізяннику". За словами Тетяни вона поїхала до Подільського РВВС рятувати свою клієнтку, яку перед тим неправомірно затримали та до якої міліціонерами було застосовано фізічне насильство. До клієнтки її не пустили. Після цього адвокат зателефонувала речнику МВС Костянтину Стогнію – проте той відповів, що у справу втручатися не буде.

Монтян знову звернулася до правоохоронців із законою вимогою допустити її до клієнтки, проте знов отримала відмову. Між Монтян та міліціонерами зав’язалася бійка.

Після цього Тетяну Монтян замкнули в камері.

Як повідомлє сайт http://infocorn.org.ua/  до журналістів, які прибули до Подільського РВВС, вийшов заступник начальника райуправління Анатолій Анатолійович Надіїн. За його словами, він особисто затримав Монтян "за злісну непокору працівникам міліції". На запитання, в чому полягала непокора, Надіїн сказав, що Монтян його вкусила, та продемонстрував представникам ЗМІ палець з однією подряпиною.

Біля райуправління зараз також знаходиться чоловік затриманої Родменок Марії Єгорівни. Він розповів, що її затримали та привезли до Подільського РВВС херсонські міліціонери. Родменок було затримано об 11-й годині ранку, і станом на 16:30 не був складений протокол – хоча закон відводить на це три години з моменту затримання. Чоловік також підтвердив, що до його дружини застосовували фізичне насильство. За його словами, її приковували наручниками та били до крові шестеро чоловіків у цивільному одязі. Зараз біля РВВС знаходиться автомобіль "швидкої допомоги".

УГСПЛ також публікує відкрите звернення тетяни Монтян до Костянтина Стогнія (звернення розміщено за адресою http://blogs.pravda.com.ua/authors/montyan/4cc022a28dd4f).

"Настоящій полковнік" Костя Стогній, якому я щойно подзвонила і повідомила про те, що просто зараз мою клієнтку Родменок Марію Єгорівну незаконно утримую прикованою наручниками до батареї, не допускаючи до неї мене – її адвоката, та піддаючи фізичному насильству з боку шести міліціонерів Подільського райвідділу міліції в Києві…

ввічливо сказав мені, що це мої проблеми.

Так, Костя, це мої проблеми, але дозволь щиро побажати тобі, щоби вони не лише трансформувалися в твої і твого шефа проблеми по роботі, але й висловити надію, що й ти сам – "красівий-здоровєнний" колись відчуєш що таке кулак мусора на морді у відсутності захисника, якого ваші з Могильовом осатанілі архарівці наразі лякають кримінальною відповідальністю за здійснення його професійної діяльності.

upd. І навіть не думайте дзвонити в прокуратуру Подольського району, оскільки вам буде ввічливо роз"яснено, що для повідомлення про катування треба звернутися на прийом до прокурора о-с-о-б-и-с-т-о! Клієнтка щойно додзвонилася, сказала, що мєнти мене не пустят тому що я "врєдна", а її саму збираються кудись вивозити на поїзді. Після того, що з нею зробила міліція, мабуть, її треба везти в ліс, чи в крематорій.

upg2: Ось телефон Кості Стогнія 067-4415354 Не хочете подзвонити йому і спитати – чому не допускают адвоката до клієнта в Подольській ментівці?"

 

 

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: