Публікація

В Берегові відбулись «Дні громадської культури»

Подія відбулась 6 вересня. Організатори виїзного засідання – Українська Гельсінська спілка з прав людини, ГО «Закарпатська громада», радник Міністерства соціальної політики України з питань ВПО в Закарпатській області Геннадій Степанов та «Ресурсний центр для підтримки та супроводу ВПО в Закарпатській області».

В рамках цього заходу відвідувачі мали змогу отримати безоплатну консультацію від правозахисників, виробити тактичні дії для вирішення власних проблем.

1 (1)

Основні проблеми, з якими зверталися громадяни – отримання грошової компенсації за втрачене майно в зоні проведення АТО, процедура безкоштовного отримання земельної ділянки із земель державної та комунальної власності, а також державної реєстрації земельної ділянки та права власності на неї, перерахунок пенсії та інше. Як бачимо питання дуже схожі до тих, що турбують громадян по свій Закарпатській області. Вимальовується певна тенденція однакових проблем та порушень.

До «Днів громадської культури» долучилися Мукачівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Берегівське бюро правової допомоги.

1 (4)

Правозахисники запрошують до співпраці усі зацікавлені сторони у розбудові громадянського суспільства. Контактний телефон: 066 585 14 75.

Електрона адреса: [email protected]

Мережа громадських приймалень Української Гельсінської спілки з прав людини здійснює свою діяльність за фінансової підтримки Уряду Канади через Департамент закордонних справ, торгівлі та розвитку (DFATD), програма «Права людини понад усе» (Human Rights First).

#Дні_громадської_культури

Прес-служба ГО «Закарпатська громада»

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: