Публікація

Невідомі здійснили напад на фестиваль Гайдамака.UA. Міліця не вжила жодних дій

Учора, 26 вересня, під час проведення фестивалю повстанської та патріотичної пісні Гайдамака.UA група з 15 осіб у спортивних костюмах і з бітами напала на охорону та організаторів фестивалю.

Як повідомляє proUA, о 20:30 до столиків організаторів фестивалю підійшла організована група чоловіків, у деяких з них за спиною були заховані бейсбольні біти і палиці.

Наблизившись до столика реєстрації учасників фестивалю, хулігани приступили до побиття сидячих людей і продовжили напад бійкою з охоронцями фестивалю, яких виявилося на вході в кілька разів менше, ніж нападників. Після цього, за даними proUA, нападники кинулися врозтіч по всій території, на якій проводилися концерти і лекції.

За інформацією видання, два співробітники міліції, які перебували на фестивалі, не вжили яких-небудь дій, тому ніхто з нападників, станом на 22:00, не був затриманий. За словами організаторів фестивалю, їхнє звернення до міліції міста Ірпеня було проігноровано, незважаючи на те, що є постраждалі.

Як повідомляє proUA, тікаючи від мобілізованих сил охорони фестивалю та учасників, нападники обіцяли повернутися з великими силами, у зв’язку з чим охорону фестивалю було посилено, в тому числі за рахунок добровольців з числа відвідувачів та учасників фестивалю Гайдамака.UA.

За інформацією одного з організаторів фестивалю Олеся Донія, нападників було більш ніж 20 осіб. Вони намагалися прорватися до сцени, однак охорона і глядачі відбили атаку.

У результаті двоє охоронців фестивалю отримали травми. За даними Донія, міліція приїхала постфактум, хоча повинна була весь час бути присутньою на фестивалі.

Нагадаємо, з 24 по 26 вересня в парку Перемоги міста Ірпеня проводився фестиваль повстанської та патріотичної пісні Гайдамака.UA. Під час фестивалю відбувся виступ гуртівТінь сонця, ТНМК, От Вінта, Мертвий Півень, Тартак та інших.

Як відомо, у серпні озброєні трубами і палицями хулігани розгромили рок-фестиваль Торнадо в Міассі Челябінської області Росії.

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: