Публікація

Вітаємо переможців Другого Конкурсу малих грантів у Чернігівській області!

Громадська організація «MART» рада повідомити гарні новини! Переможців Другого Конкурсу малих грантів у Чернігівській області визначено!

Нагадаємо, що наприкінці вересня, ГО «МАRТ» за підтримки Європейського Союзу оголосила Другий Конкурс малих грантів в межах проекту «Українська регіональна платформа громадянських ініціатив» для сприяння впровадженню демократичних змін на місцевому рівні у Чернігівській області.

zapysaty

Підтримка міжрегіональних спільних ініціатив організацій громадянського суспільства, молодих організацій, новостворених ініціативних груп з різних регіонів та забезпечення їхньої активної участі у демократичних змінах – все це вже другий рік поспіль є основною метою проекту, що втілюється на території Чернігівщини, а й всієї України.

Надіслані проектні пропозиції пройшли два етапи оцінювання, одним з яких була оцінка спеціально створеного незалежного Оціночного комітету.

Тож наразі, із задоволенням оголошуємо список організацій, які отримали найвищу оцінку і отримають гранти на реалізацію своїх проектів:

  1. Центр психолого-соціальної допомоги «Ресурс». Проект: «Точка опори 2».
  2. Громадська організація «Центр допомоги особам, що постраждали в наслідок військових конфліктів «Чернігів»». Проект: «Школа Активного Ветерана».
  3. Громадська організація «Еко Місто Чернігів». Проект: «Міжрегіональна громадська екологічна ініціатива «ЛІНЕЯ».
  4. Громадська організація «Спілка жінок Куликівщини». Проект: «Жінка – фактор розвитку місцевих громад».
  5. Ініціативна група «Освітні ініціативи Чернігівщини» . Адміністратор проекту: Ніжинська міська громадська організація «Міра». Проект: «Децентралізація в освіті: нові підходи до неперервного професійного розвитку вчителів Чернігівщини».
  6. Громадська організація «ЦЕНТР ВЗАЄМОДІЇ». Проект: «Студія соціальної анімації «Територія права».

Від щирого серця, вітаємо переможців! Впевнені у подальшій ефективній співпраці і бажаємо успіху у втіленні ваших ідей!

«Цей документ здійснений за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст цього документу є одноособовою відповідальністю ГО «Чернігівське обласне відділення УБА» і за жодних обставин не може вважатись як такий, що відображає позицію Європейського Союзу».

Контактна особа:

Сергій Забара

Тел.: 0936788686

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: