Публікація

В Миколаєві відкрилася юридична приймальня Української Гельсінської спілки з прав людини

Тепер і в Миколаєві громадяни зможуть безкоштовно захищати свої права. А допомагати їм у цьому буде миколаївська обласна жіноча незалежна асоціація «ДАНА». Місія організації:  сприяння  руху  України на шляху  побудови демократичної правової держави, захист прав і свобод людини.

Адреса приймальні: Миколаївська обл.. м. Миколаїв, вул.. Велика Морська, 45, 1 поверх, к. 3. Тел. (0512) 48-05-08, 097 219-00-66, 095 087 – 17 – 85 [email protected]

Адреса для листування: 54035 м. Миколаїв, вул.. Велика Морська, 45 Редакція газети «Український південь», приймальня УГСПЛ

Керівник Кабашна Олена Миколаївна

Графік прийому:

Первинний прийом у понеділок –середу з 13.00 до 17.00.

Адвокат приймає у вівторок – четвер з 15.00 до 17.00.

Нагадаємо, що приймальні УГСПЛ працюють за єдиними стандартами щодо обліку звернень і консультацій, порядку та процедур діяльності, етичних норм.

У мережу наразі входять 13 приймалень, які знаходяться в Херсоні, Харкові, Чернігові, Кіровограді, Львові, Луганську, Донецьку, Тернополі, Конотопі (Сумська область), Сєвєродонецьку (Луганська область), Миколаєві, Севастополі та Києві.

У цих містах у приймальнях щонайменше раз на тиждень проводиться прийом громадян. Крім прийому громадян в обласних центрах у своїх офісах кожна організація здійснює виїзні консультації по області в малодоступні місцевості, де взагалі часто відсутня правова допомога.

Протягом 2009 року приймальнями УГСПЛ було надано понад 13 000 консультацій, що майже на 3,5 тисячі більше, ніж минулого року. Найбільше зверталися до приймалень пенсіонери, безробітні та непрацюючі, підприємці та засуджені.

 

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: