Публікація

В Херсоні відбулась робоча нарада керівників підрозділів кримінально-виконавчої інспекції за участі представника УГСПЛ

12 березня у Херсоні, в управлінні Державної пенітенціпарної служби України в Херсонській області, АР Крим та м. Севастополі відбулась робоча нарада керівників районних підрозділів кримінально-виконавчої інспекції.

Захід проводився під головуванням в.о. начальника облуправління ДПтС України, полковника внутрішньої служби Романа Доброжана. У ньому взяли участь працівники сектору кримінально-виконавчої інспекції управління, керівники міських та районних підрозділів  кримінально-виконавчої інспекції та спеціаліст відділу по роботі з персоналом управління. Запрошеним гостем зустрічібуло запрошено керівника громадської приймальні Херсонського обласного фонду милосердя та здоров’я (УГСПЛ) з питань надання безоплатної правової допомоги та захисту прав людини Наталю Козаренко.

На порядку денному засідаючими розглядалися такі питання як проведення соціально-виховної роботи з особами, засудженими до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, стан дотримання персоналом кримінально-виконавчої інспекції Закону «Про засади запобігання корупції», Кодексу етики та службової поведінки персоналу Державної кримінально-виконавчої служби України. Також розглядались окремі положення Закону «Про Національну поліцію».

Запрошений представник громадської приймальні Херсонського обласного фонду милосердя та здоров’я  Наталя Козаренко довела до відома основну інформацію про послуги, які надає організація та представила пропозиції щодо подальшої співпраці у сфері надання правової допомоги засудженим.

 

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: