Публікація

«Український правозахисний десант» на щорічній нараді ОБСЄ

Сьогодні, 19 вересня, у Варшаві стартувала Щорічна нарада ОБСЄ з людського виміру #HDIM2016. Сесія триватиме до 30 вересня. До вашої уваги — програма заходів, які проводитимуть українські організації.

document-page-001

У рамках Наради українські правозахисні організації утворили коаліцію, яка висвітлить низку основних питань щодо прав людини в тимчасово окупованому Криму та на Сході України. Організації, що входять до коаліції – Українська Гельсінська спілка з прав людини, Центр громадянських свобод, Кримська правозахисна група, Крим SOS, Євромайдан SOS, Центр інформації про права людини, Кримськотатарський ресурсний центр, Гуманітарна студія “Хвиля” та Українська незалежна морська профспілка.

Участь українських правозахисних організацій відбувається за підтримки Міжнародного фонду «Відродження», Міжнародного партнерства за права людини, Європейського фонду в підтримку демократії та Британського посольства в Києві.

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Вимагаємо припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів

Представники українського громадянського суспільства констатують небезпечну тенденцію щодо переслідування органами правопорядку антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів...

12 April 2024

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: