Публікація

УГСПЛ обрала нове правління та оновила свій склад

Вчора завершились Загальні збори Української Гельсінської спілки з прав людини. Протягом двох днів у конференц-холі “Ірпінь” члени спілки, спостережна рада, ревізійна комісія та представники центрального офісу звітували про свої річні досягнення та обговорювали актуальні внутрішньоорганізаційні питання.

Відповідно до статуту організації, було обране нове Правління спілки. Посаду голови Правління, очолювану два останніх роки Миколою Козирєвим, нині обійняв Олександр Павліченко, експерт Харківської правозахисної групи. До складу Правління також увійшли Олександр Степаненко, Дементій Бєлий, Анатолій Бойко, Інга Дуднік, Андрій Місяць, Наталія Бімбірайте, Людмила Клочко та Володимир Пономаренко. Склад спостережної ради та склад ревізійної комісії теж було оновлено.

 

DSC_4149

По центру – Микола Козирєв, попередній голова Правління УГСПЛ

 

Також змін зазнала структура спілки. До неї було долучено три організації – Чугуївська правозахисна група (м. Чугуїв, Харківської області), Правозахисна група “Січ” (м. Дніпропетровськ) та Волинська Обласна Громадська Організація “Центр Правової Допомоги” (м. Ковель, Волинської області).

Нажаль, УГСПЛ не лише вітає своїх нових членів, але іноді також прощається зі старими. Цього разу зі спілки вийшли Криворізьке міське правозахисне товариство, Одеська правозахисна група “Верітас”, Екологічний клуб “ЕОЛ” (м. Южний, Одеська область), Центр досліджень регіональної політики (м. Суми) та громадська організація “Донецький меморіал”.

 

12733420_10153879017432230_7635268228697088490_n

Олександр Павліченко, новообраний голова Правління УГСПЛ з Аркадієм Бущенком, виконавчим директором спілки (фото зі сторінки Facebook Максима Щербатюка)

 

Спілка щиро вдячна всім своїм учасникам за результативну роботу та вітає нового голову Правління, готуючись до плідної співпраці на захисті прав людини.

 

 

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: