Публікація

У Тернополі представили “Правозахисну паспортизацію областей”

Аналітик Української Гельсінської спілки з прав людини презентував проект у Тернопільському національному економічному університеті.

5 жовтня представник аналітичного напряму УГСПЛ Андрій Галай презентував результати і перспективи проекту “Правозахисна паспортизація областей” на юридичному факультеті Тернопільського національного економічного університету.

У рамках візиту, в університеті були проведені зустрічі з науковцями та відповідальними особами факультету, місцевої юридичної клініки, а також презентація для студентів-юристів. Андрій Галай зробив акцент на тому, що зацікавлені особи та інституції зможуть взяти участь у проекті в якості громадських моніторів та аналітиків.

1396517066_1371543242_1362999869_izobrazhenie-133

Довідка: Проект виконується у співпраці Української Гельсінської спілки з прав людини та Офісу Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.

Ця ініціатива впроваджується в рамках:
Проекту «Права людини в дії», який виконується Українською Гельсінською спілкою з прав людини, завдяки щедрій підтримці американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).Погляди та інтерпретації, представлені у цій публікації, не обов’язково відображають погляди USAID або Уряду США.
Американський народ, через USAID, надає економічну та гуманітарну допомогу по всьому світу понад 50 років. В Україні допомога USAID надається у таких сферах як: економічний розвиток, демократія та управління, охорона здоров’я і соціальний сектор. Починаючи з 1992 р., Агентство США з міжнародного розвитку надало Україні технічну та гуманітарну допомогу на суму 1,8 мільярда доларів. Детальнішу інформацію про програми USAID в Україні можна отримати на офіційному веб-сайті USAIDhttp://ukraine.usaid.gov та сторінці у Facebook https://www.facebook.com/USAIDUkraine.
Проекту з інституційного розвитку УСГПЛ за фінансової підтримки Уряду Швеції через Посольство Швеції в Україні. Погляди та інтерпретації, представлені у цій публікації, не обов’язково відображають погляди Уряду Швеції.
За підтримки Міністерства міжнародних справ Канади в рамках проекту «Права людини понад усе», який впроваджується УГСПЛ. Погляди та інтерпретації, представлені у цій публікації, не обов’язково відображають погляди Уряду Канади.

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: