Публікація

У місті Дружківка відбулась мандрівна освітня виставка «Кожен має право знати свої права»

З 20 січня у місті Дружківка, що на Донеччині, розпочала свою роботу мандрівна освітня виставка “Кожен має право знати свої права”

На першому етапі перебування виставки у місті – з 20 січня по 24 січня – вона розміщувалася в Дружківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 9 Дружківської міської Ради Донецької області. Там її мали змогу відвідати не тільки учні, вчителі, батьки, але й мешканці навколишнього району міста.

25 січня відбулося урочисте відкриття мандрівної освітньої виставки «Кожен має право знати свої права» на рівні області в центральній міській бібліотеці ім. Лесі Українки.

SAM_0664

SAM_0674

На відкритті виставки були присутні керівники міста Дружківки, представники обласної державної адміністрації Донецької області, представники Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти,  а також учасники «X ювілейних  Олексиних  читань», що були присвячені до 90-річчя від Дня народження Олекси Тихого.

SAM_0675

SAM_0694

SAM_0673

Виставку відвідали також учні та вчителі Краматорська, Слов’янська, Костянтинівки.

Сьогодні, 3 лютого, виставка у Дружківці працює останній день.

Мандрівна освітня виставка «Кожен має право знати свої права» та методичний посібник по роботі з нею були розроблені у 2011 році громадською організацією-членом УГСПЛ MART за підтримки Міжнародного фонду “Відродження” з використанням матеріалів експертів і в рамках плану дій Всеукраїнської освітньої програми “Розуміємо права людини”, як один із кроків реагування на необхідність системного підходу до навчання правам людини. Це дає можливість використовувати зазначені продукти в якості допоміжних матеріалів для навчання, стимулювати дискусію навколо проблем прав людини.

ГО «МART» – незалежна неполітична неприбуткова організація, яка бачить своїм завданням розвиток громадянського суспільства, навчання та просвітництво в сфері прав людини, моніторинг дотримання прав людини, відстоювання суспільних інтересів з використанням механізмів захисту прав людини.

Всеукраїнський тур мандрівної освітньої виставки «Кожен має право знати свої права» організовано в рамках ініціатив, які впроваджується Українською Гельсінською спілкою з прав людини: проекту «Права людини понад усе» за підтримки  Міністерством міжнародних справ Канади та програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID)  «Права людини в дії», в рамках Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини».

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: