Публікація

У Києві презентували звіт щодо доступності транспорту для осіб з інвалідністю

Чернігівська ГО «МАРТ» взяла участь у круглому столі, що відбувся в Міністерстві інфраструктури України.

1 грудня 2016 року представники ГО «МАРТ» взяли участь у круглому столі на тему “Доступність транспорту та об’єктів транспортної інфраструктури для осіб з інвалідністю”. Захід відбувся у Міністерстві інфраструктури України. У зустрічі взяли участь Уповноважений Президента України з прав людей з інвалідністю Валерій Сушкевич, заступник Міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк, представники ВГО “Національна Асамблея людей з інвалідністю України”, громадські організації осіб з інвалідністю різних областей України, а також фахівці та експерти з питань безбар’єрності в транспортній сфері (Укртрансбезпека, ПАТ “Укрзалізниця”, Укравтодор, Державіаслужба, ДП “Адміністрація морських портів України”).

Під час дискусії було обговорено результати підготовки проекту Національної доповіді «Доступність транспорту та об’єктів транспортної інфраструктури для осіб з інвалідністю», проблемні питання щодо стану доступності транспорту та об’єктів транспортної інфраструктури для людей з обмеженими фізичними можливостями та альтернативні шляхи їх вирішення.

У ході проведення даного заходу ВГО «Національна Асамблея людей з інвалідністю України» презентувала власний звіт за результатами дослідження «Доступність транспорту та об’єктів транспортної інфраструктури для осіб з інвалідністю». У даному Звіті відображений також аналіз доступності послуг на транспорті для осіб з інвалідністю у м. Чернігів, виконаний представниками ГО «МАРТ».

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: