Публікація

У Комітеті Верховної Ради з прав людини розглянуть звернення правозахисників щодо підготовки до обрання Омбудсмена

Засідання Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин відбудеться 8 лютого

Комітет Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин вніс до порядку денного питання про звернення правозахисних громадських організацій щодо внесення питання підготовки до відбору кандидата на посаду Уповноваженого з прав людини до порядку денного чергового засідання Комітету та обговорення зазначеного питання за участі представників правозахисної громадськості.

Засідання Комітету відбудеться у середу, 8 лютого, о 14:30. Окрім даного питання, до порядку денного засідання включено ще шість тем. До висвітлення заходу зарошені представники ЗМІ.

Нагадаємо, що 27 квітня 2017 року спливає строк повноважень чинного Уповноваженого Валерії Лутковської. Відповідно до вказаної дати розпочнеться процес обрання нового Омбудсмена. У своєму зверненні правозахисна спільнота вказує на важливість участі громадськості в обговоренні та відборі кандидата задля забезпечення відкритості та прозорості процесу.

Адреса: вул. Банкова, 5-7, кімн. 418

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Вимагаємо припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів

Представники українського громадянського суспільства констатують небезпечну тенденцію щодо переслідування органами правопорядку антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів...

12 April 2024

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: