Публікація

У Хмельницькому відзначили Всесвітній день протидії торгівлі людьми

Юристи УГСПЛ у регіоні провели спеціальну подію, під час якої пояснили основні аспекти глобальної проблеми торгівлі людьми та розказали як можна себе убезпечити, шукаючи роботу за кордоном.

30 липня світова спільнота відзначала Всесвітній день протидії торгівлі людьми. Вперше Організація Об’єднаних Націй відзначала цю дату в 2014 році. Подія має на меті підвищити поінформованість громадськості щодо глобальної проблеми торгівлі людьми та привернути увагу до тяжкого становища мільйонів жінок, чоловіків і дітей з усіх куточків світу, які стали жертвами цього злочину, а також заохотити людей активно допомагати та протидіяти йому.

NVnvQ_bruHQ[1]

28 липня в приміщенні Хмельницької Обласної універсальної національної бібліотеки імені Миколи Островського відбувся круглий стіл, присвячений Міжнародному дню протидії торігвлі людьми. Захід організовала громадська приймальня УГСПЛ у мю Хмельницькому, що діє на базі ХОГО “Подільська правова ліга”. Учасниками зустрічі стали представники Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області, Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Головного управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області, працівники та відвідувачі бібілотеки, а таклє клієнти ХОГО “Подільська правова ліга”.

Що таке торгівля людьми? Що потрібно знати про роботу за кордоном? Як шукати роботу за допомогою посередників? Що потрібно дізнатись про країну працевлаштування? Як захиститись від небезпек під час роботи за кордоном? На ці та інші важливі питанняя під час круглого столу відповіли юристи ХОГО «Подільська правова ліга» Анастасія Площинська та Кристина Антонюк.

ZWF-HycC2Vk[1]

ХОГО «Подільська правова ліга»

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: