Публікація

Семінар „Доступ до інформації” для журналістів

Інститут Масової Інформації та нідерландська організація Прес-Нау запрошують українських журналістів взяти участь у семінарі “Доступ до інформації”, який відбудеться 29-30 січня в Києві за адресою вул. Воровського, 4.

Семінар розрахований на штатних працівників всіх видів мас-медіа. Він має на меті ознайомити учасників із засадничими принципами законодавства стосовно доступу до інформації та надати журналістам практичні навички щодо того, як саме здобувати інформацію для своїх матеріалів. Теоретичні викладки супроводжуватимуться аналізом конкретних ситуацій, які реально виникали в практиці українських журналістів.

Під час семінару заплановані виступи болгарської викладачки Гордани Юлевої та українських правників: Людмили Панкратової та В’ячеслава Якубенко (IrexProMedia), Інни Ведмеденко та Тетяни Кириченко (ІМІ), а також українських журналістів, котрі домагались захистити своє право на інформацію через суд.

Якщо ви бажаєте детальніше ознайомитись з програмою семінару контактуйте з ІМІ за телефонами (044) 461 90 23 , (044) 212 12 26 або за адресою e-mail: [email protected], [email protected], [email protected], [email protected].

Для участі в семінарі необхідний лист на бланку редакції на ім’я директора ІМІ Наталі Нілової, який підтверджує участь журналіста та гарантує збереження його робочого місця впродовж двох днів відсутності на роботі. Регіональним журналістам відшкодовуються квитки на потяг. Готельні витрати та обіди для всіх учасників виплачує ІМІ.

Секретаріат Ради українських правозахисних організацій

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: