Публікація

Президент переслав скаргу правозахисників на Міністерство внутрішніх справ до Міністерства внутрішніх справ

Сьогодні Українська Гельсінська спілка з прав людини отримала відповідь з адміністрації Президента України на своє звернення стосовно відсутності реакції Міністра МВС на критику Президента.

 

В зверненні йшлося про те, що 29 березня на сайті Президента України було вміщено повідомлення Прес-служби про його зустріч з Міністром внутрішніх справ. Під час якої Президент назвав «непродуманим» рішення стосовно скорочення тієї частини апарату МВС, яка займається правами людини. Янукович підкреслив, що треба розширювати заходи із захисту прав людини, а не навпаки.

 

Міністр на критику не зреагував. Тому УГСПЛ вирішила поцікавитись у Президента (в копію були поставлені Міністр Внутрішніх справ Могильов, Прем’єр Азаров та віце-прем’єр Сивкович), чи будуть з його боку якісь конкретні дії крім слів про «непродуманість».

 

Відповідь, яка надійшла з Секретаріату Президента відверто здивувала. УГСПЛ повідомили, що лист було розглянуто. Але, оскільки лист аналогічного змісту був направлений до Міністерства внутрішніх справ України, то і про результат розгляду має повідомити МВС.

 

 

А ось і сам текст листа:

 

Використано фото Койфмана М., газета “Сегодня” http://www.segodnya.ua/news/13043181.html

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: