Публікація

Представники УГСПЛ в Закарпатті надали консультації учасникам бойових дій

17 травня у Міжгір’ї, Воловці та Сваляві відбулось виїзне засідання Української Гельсінської спілки з прав людини.

Серед загальних проблем, з якими звертаються громадяни до приймальні, були питання щодо соціальних гарантій для мобілізованих військовослужбовців, учасників бойових дій та їхніх сімей. В тому числі пільги на позачергове отримання земельної ділянки та покращення житлових умов. Актуальним також постало питання бездіяльності правоохоронних органів. Серед інших проблем, з якими мешканці Закарпаття звертилась до представників УГСПЛ були пільгове перевезення в пасажирському транспорт, санаторно-курортне лікування та медичне забезпечення.

IMG_1488

Зустріч з учасниками бойових дій відбулась завдяки Закарпатському сектору Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції.

IMG_1482

Нагадуємо про напрямки роботигромадської приймальні:

  • Безкоштовна правова допомога (консультації, складання документів тощо);
  • Надання консультації чи інформації;
  • Судовий захист (у т. ч. в Європейському суді з прав людини);
  • Документування злочинів серед категорій населення, які стали свідками порушень прав людини в окупованому Криму чи зоні АТО (переселенці, військові, полоненні, поранені ).

 

Звернутися до громадської приймальні можна  зателефонувати за телефоном — 066 585 14 75.

Електрона адреса : [email protected]

Звернутися можна також,  зареєструвавши своє повідомлення  за  інтернет-адресою http://zakhrom.at.ua/index/0-3 або ж заповнивши google-форму http://goo.gl/forms/1Xh9lPVqXz
Мережа громадських приймалень Української Гельсінської спілки з прав людини здійснює свою діяльність за фінансової підтримки Уряду Канади через Департамент закордонних справ, торгівлі та розвитку (DFATD), програма «Права людини понад усе» (Human Rights First).

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: