Публікація

«Права людини в Україні – 2015». Інфографічний буклет

Українська Гельсінська спілка з прав людини спільно з організаціями-партнерами підготувала реферативно-графічну версію щорічної доповіді.

У березні 2016 року побачила світ щорічна доповідь правозахисних організацій «Права людини в Україні – 2015», яка традиційно була присвячена аналізу стану справ у понад 30 тематичних напрямках. Втім, враховуючи високу динаміку змін у країні, УГСПЛ  дещо модифікувала традиційну форму доповіді, підготувавши окремий огляд у сфері прав людини за перше півріччя 2015 року. Такий підхід, незважаючи на усі організаційні складнощі, дозволив простежити усю складність взаємодії громадянського суспільства з органами влади.

zapysaty1

Сьогодні команда УГСПЛ спільно з партнерськими організаціями має честь представити ще один продукт, який може допомогти фахівцям мас-медіа краще орієнтуватися у динаміці правозахисних тенденцій. У якості пілотного видання ми підготували реферативно-графічну версію щорічної доповіді, розроблену у форматі буклету та широко проілюстровану інфорграфікою. Як і щорічна доповідь, буклет підготовлений за фінансової підтримки Уряду Швеції та Фундації «Інститут відкритого суспільства».

З оглядом на усі позитивні та суперечливі аспекти такого формату, ми будемо щиро вдячні за усі відгуки та побажання стосовно цієї нової форми подання щорічного аналізу у сфері прав людини.

Завантажити буклет можна ТУТ.

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: