Публікація

Практика в УГСПЛ очима волонтера

Здається, що юридична практика для студента  обов’язково має бути нудною та одноманітною, канцелярською роботою «офісного планктону» і будь-які сподівання на інший варіант – утопія. Однак, дуже тішить,  що  мій досвід розходиться з очікуваннями більшості.

В Українській Гельсінські спілці з прав людини (УГСПЛ) провела місяць, за який встигла побувати на різноманітних правозахисних подіях, надала десятки юридичних консультацій від імені загадкового правозахисника на сайті УГСПЛ, переконатися, що вони працюють (вони – це правозахисники), зрозуміти, що така діяльність мені дуже близька та цікава. 

Можна писати багато і про офіс до якого важко добиратися, але з якого не хочеться йти, жарти про гестапо (суддівське), офіс-менеджера, який свердлить дриллю посеред офісу листки для фліпчарту, креатив піарщика, юридичні  питання, які іноді були настільки загадкові, що хотілося перекваліфікувати в ворожку та певно всіх вражень і не перелічити. Отака вона практика в УГСПЛ очима пересічного волонтера 🙂

Від УГСПЛ: для нас немає пересічних волонтерів, для нас кожен волонтер – ОСОБИСТІСТЬ 🙂

 

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: