Публікація

Помилка у прізвищі на заваді реалізації права на землю

Юристи хмельницької приймальні УГСПЛ допомогли місцевій жительці.

До приймальні УГСПЛ у м. Хмельницькому, що діє на базі Хмельницької обласної громадської організації  “Подільська правова ліга”, звернулася пенсіонерка. Жінка є власницею земельної ділянки площею 0,21 гектара. Проблема, з якою вона звернулась до юристів полягала в тому, що жінка не могла зареєструвати право власності на землю, оскільки в державному акті було допущено помилку в написанні її прізвища.

Юрист Анастасія Площинська підготувала заяву про встановлення факту належності правовстановлюючого документа. В результаті Хмельницький міськрайонний суд виніс рішення на користь заявника. Нині пенсіонерка може зареєструвати своє право на земельну ділянку.

3c857a83-c914-4984-9ed3-ca835a9bec43

У разі, якщо у Вас виникли питання юридичного характеру, можете звертатись до Мережі громадських приймалень Української Гельсінської спілки з прав людини, які здійснюють свою діяльність за фінансової підтримки Уряду Швеції через Шведське агенство міжнародного розвитку (SIDA) та Уряду Канади через Департамент закордонних справ, торгівлі та розвитку (DFATD), програма «Права людини понад усе» (Human Rights First).

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: