Публікація

На сайті опубліковані нові звіти правозахисної паспортизації областей

Відтепер до ознайомлення доступні аналітичні дані моніторингової місії у Чернівцях та окремих районах області,  а також Запоріжжі та окремих районах області.

gfat5zuxylg

Мета ініціативи – оцінити стан дотримання прав людини в межах компетенції органів місцевого самоврядування в низці регіонів та в адміністративних одиницях різного рівня. Своєрідний «паспорт» дотримання прав людини має стати підставою для подальших кроків і у сфері навчання державних службовців, і у сфері більш пильного контролю з боку місцевої громади за діяльністю місцевих органів управління.

Моніторингова місія до Чернівців та окремих районів області проходила 26-30 вересня 2016 року. Зі звітом можна ознайомитись за посиланням.

Моніторингова місія до Запоріжжя та окремих районів області проходила 17-21 жовтня 2016 року. Зі звітом можна ознайомитись за посиланням.

Візити відбулись у співпраці Української Гельсінської спілки з прав людини та Офісу Уповноваженого з прав людини.

Також звертаємо увагу, що проект “Правозахисна паспортизація областей” був офіційно презентований в Офісі уповноваженого з прав людини. З аналітичним оглядом, що висвітлює діяльність проекту протягом року можна ознайомитись за посиланням.

Візит впроваджувались у рамках проекту з інституційної розбудови Української Гельсінської спілки з прав людини за фінансової підтримки Посольства Швеції в Україні.

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: