Публікація

Docudays UA випустив новий каталог української документалістики

Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA за підтримки Державного агентства України з питань кіно випустив новий каталог української документалістики.

ukrdoc_website

До свіжого випуску ввійшов 21 завершений документальний фільм 2016-2017 років випуску та 15 кінопроектів, що перебувають на стадії виробництва. Окрім того, у каталозі опубліковано інформацію про продакшн-компанії, незалежних продюсерів, кіно- та телестудії, які займаються виробництвом документального кіно. Є інформація про кінофестивалі, що працюють з документальними фільмами, та про дистриб’юторів документального кіно в Україні.

1img_2504

Презентація нового каталогу успішно відбулася 29 жовтня на Міжнародному фестивалі документального кіно в Їглаві одному з найвідоміших кінофорумів Центральної та Східної Європи. А 1 листопада на DOC Leipzig – одному із найстаріших і найбільших європейських фестивалів документального кіно. Презентації відбулися в рамках індустріальних секцій фестивалів. Каталог представили програмні координаторки Вікторія Лещенко та Ольга Бірзул.

img_2566

Минулого року фестиваль Docudays UA за підтримки Державного агентства України з питань кіно презентували перший каталог 2013-2015 років під час кінофестивалю в Шефілді (Велика Британія). І протягом двох останніх років команда Docudays UA розповсюджувала каталог на фестивалях неігрового кіно по всьому світу, розповідаючи про нову хвилю української документалістики.

1img_2560

Новий каталог українських документальних фільмів можна завантажити за посиланням.

img_2574

З будь-яких питань звертайтесь до прес-служби Docudays UA – [email protected].

Docudays UA – єдиний в Україні міжнародний фестиваль документального кіно про права людини. Він проходить щороку впродовж останнього тижня березня у Києві. У 2016 році на фестивалі було показано 96 фільмів із 43 країн світу. По завершенню Docudays UA традиційно презентує найкращі фільми в регіонах України під час Мандрівного фестивалю. Покази тривають із жовтня до грудня (включно). ХІV Docudays UA пройде з 24 по 31 березня 2017 року у Києві.

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: