Публікація

До уваги журналістів! 16-го лютого відбудеться прес-конференція мережі громадських приймалень УГСПЛ

Успішні історії від громадських приймалень Української Гельсінської спілки з прав людини. ПРЕС-АНОНС

16 лютого 2017 року об 11.00 годині в інформаційному агентстві «Главком» (вул. Шовковична, 8/20) відбудеться прес-конференція, присвячена результатам роботи мережі приймалень Української Гельсінської спілки з прав людини.
На прикладі реальних історій з життя звичайних громадян, які звернулись по допомогу до юристів громадських приймалень УГСПЛ і відстояли свої права, правозахисники продемонструють, що успішне вирішення багатьох непростих ситуацій у царині захисту прав людини, можливе. За свої права потрібно
і варто боротися! Усі ці надихаючі історії та позитивні приклади з практики юристів мережі приймалень увійшли до збірки успішних історій, яку також буде презентовано під час прес-конференції.
Ознайомитись з виданням зможе кожен охочий.
Громадські приймальні УГСПЛ – унікальна мережа організацій, діяльність яких спрямована на допомогу людям у захисті їхніх прав та досягненні позитивних змін у сфері прав людини в країні.

Спікери прес-конференції:

Максим Щербатюк — програмний директор УГСПЛ;
Наталія Козаренко — координатор мережі громадських приймалень УГСПЛ;
Анна Ющенко — юрист громадської приймальні УГСПЛ;
Володимир Виноградов — юрист громадської приймальні УГСПЛ.
«Для мене, як координатора мережі приймалень УГСПЛ, важливо, щоб наша робота була ще більш злагодженою. Оскільки досвід одних приймалень стає досвідом для інших. І ми дійсно домоглися того, щоб документи, що надходять від приймалень УГСПЛ є для місцевих чиновників такою собі “червоною міткою”, сигналом підвищеної небезпеки для тих, хто порушив права людини», — зазначає Наталія Козаренко, координатор мережі громадських приймалень УГСПЛ.
Під час прес-конференції юристи та правозахисники нададуть додаткову інформацію, а також матеріали щодо діяльності мережі приймалень УГСПЛ, познайомлять з виданням — збіркою успішних історій та охарактеризують основні проблеми, з якими найчастіше звертаються до юристів громадяни.
Організатор: Українська Гельсінська спілка з прав людини.
Контактна особа: Тетяна Гончарук, e-mail: [email protected]

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: