Публікація

Депутати Київради взяли до розгляду проект Гельсінської спілки

Українська Гельсінська спілка з прав людини звернулася до голови Постійної комісії Київської міськради з питань екологічної політики Костянтина Ялового із проектом змін до законодавства.

Олена Сапожнікова
Олена Сапожнікова

Цей проект юристи Спілки разом з екологічними активістами різних організацій розробили на основі положень Резолюції № 1 в рамках проекту “Думайдан-2016: збереження зелених зон у містах і селищах”. Адвокат УГСПЛ Олена Сапожнікова попросила Костянтина Ялового та інших членів Постійної комісії детально вивчити пропозиції і долучитися до роботи над цим документом. Після його доопрацювання рішенням Комісії цей проект можна буде винести на сесію Київської міськради, щоби розглянути там питання щодо внесення змін до нормативно-правових актів, які регулюють питання екології. Українська гельсінська спілка сподівається, що обрані зміни будуть подані на голосування до Верховної Ради України.

Костянтин Яловий
Костянтин Яловий

26 жовтня депутати Постійної комісії Київської міськради з питань екологічної політики більшістю голосів підтримали звернення УГСПЛ та направили нормотворчі пропозиції до профільних департаментів Київської міської адміністрації для їх опрацювання та перетворення у проекти змін до законодавства.

Текст звернення УГСПЛ
Текст звернення УГСПЛ

Олег Шинкаренко

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: