Публікація

Безоплатна правова допомога стане більш якісною

Юристів, які надають безоплатну правову допомогу населенню, взялися навчати адвокати та держслужбовці. Для цього протягом року Українська Гельсінська спілка з прав людини (УГСПЛ) проведе ряд тренінгів та семінарів під час яких розглядатимуться актуальні юридичні питання та ефективні шляхи їх вирішення.

Так, в січні цього року  представники громадських приймалень УГСПЛ та центрів безоплатної правової допомоги мали змогу дізналися відповідь на низку запитань, що постійно виникають в їх роботі. Зокрема:

Чи може громадське об’єднання захищати права не тільки своїх членів, але й людей, які є не членами цих організацій? І як взагалі зміниться діяльність громадських об’єднань у нових умовах?

Як добитися виконання рішення суду де відповідачем є державний орган чи державне підприємство?

Чи допоможе Європейський суд з прав людини у виконанні рішення національного суду?

Навчання проводили представники Державної реєстраційної служби України, Урядовий уповноважений  у справах  Європейського суду з прав людини, а також практикуючи адвокати. 

УГСПЛ звертає увагу! В разі, якщо ви бажаєте отримати консультацію щодо зазначених вище аспектів – просимо звертатись до приймалень УГСПЛ, а також до Центрів безоплатної правової допомоги.

Семінари проводяться Українською Гельсінською спілкою з прав людини за фінансової підтримки Європейського Союзу і МФ «Відродження».

 

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: